Sandra & The City

Klant

Stad Brugge

Onze skills

Creatieve Marketingconcept | Contentcreatie | Productie Online Foto- en Videocontent | Social Media Marketing

Sandra & the city intro

Authentieke
citymarketing

Machtige marketing, dat is out-of-the-box denken. Citymarketing samen met weergaloze voedingsdeskundige Sandra Bekkari: voor Sandra & The City verkende Studio Copain een heel nieuwe aanpak.

Goede banden leiden tot mooie projecten. Daar is Sandra & The City het bewijs van. Samen met het management van Sandra Bekkari dacht Studio Copain een concept uit from scratch. Dat idee gingen we pitchen aan Stad Brugge.

Onze Belofte?

  • op een doeltreffende manier Stad Brugge in de kijker zetten
  • een nieuwe, trouwe en interessante doelgroep bereiken
  • gegarandeerd bereik met impact
Sandra & The City introductie

Authenticiteit

Stad Brugge was enthousiast, dus trokken we eropuit met Sandra Bekkari. Ze komt graag in de stad om te shoppen, een hapje te eten en gezellig een glaasje te drinken. In een travel-, food- en lifestylevideo van iets meer dan 7 minuten loodst Sandra ons langs haar favoriete plekjes. Voor elke deelnemende zaak maakten we snippets die zij op hun beurt deelden. Zo verlengden we de levensduur van de campagne op een natuurlijke manier. Op haar Facebookpagina heeft Sandra 180.000 volgers en haar gesloten groep ‘Nooit meer diëten' telt zo’n 110.000 leden. Die opperden ondertussen al tientallen steden waar de voedingsdeskundige eens mag langskomen.

De video werd op 6 juni op de wereld losgelaten. Op 10 juni volgde een recap op Facebook en Instagram in de vorm van een fotoreeks. Vervolgens verschenen stories met de links naar de verschillende locaties in de video en op het einde van de maand werd nog een samenvattende blogpost gedeeld. Dat leverde een mooi resultaat op.

Sandra tussen de kleeren

Een vervolg in jouw stad?

Het Sandra & The City-project loopt nog steeds en de interesse van de fans is groot om ook Sandra’s hotspots in andere steden te ontdekken. Wie weet wat de toekomst brengt?

creatieve mediadiensten – creatieve marketingconcepten – mediaplanning en strategie – offline mediaplanning creatieve mediadiensten – creatieve marketingconcepten – mediaplanning en strategie – offline mediaplanning
productie van online foto en videoconcept en campagnes – contentcreatie – growth marketing & growth hacking productie van online foto en videoconcept en campagnes – contentcreatie – growth marketing & growth hacking
social media marketing – e-mailmarketing en automatisation flows – digital advertising social media marketing – e-mailmarketing en automatisation flows – digital advertising