Meet de Copains

Copain Floris

Floris Benoit

Aanvoerder - floris@studiocopain.be

De man achter Studio Copain. Creatieve duizendpoot en vat vol enthousiasme, maar toch altijd met beide voeten op de grond. Met bijna 10 jaar ervaring in de sector op zak, heeft Floris ondertussen bijna alles al gezien. Met de nadruk op bijna.

Copine Diana

Diana Carvalho Freitas

Projectmanager - diana@studiocopain.be

Spring-in-het-veldje die weet van aanpakken. Diana gooit zich graag in grote projecten waar ze haar projectmanager skills kan tonen. Ook de persoonlijke styliste van Studio Copain: zorgt ervoor dat niet alleen onze mannequin maar ook wijzelf on point zijn.

Copain Lander

Lander Durnez

Digital Expert - lander@studiocopain.be

Online advertising? Google Analytics? Dan moet je bij Lander zijn. Onze Chiro hoofdleider kan niet alleen grote projecten trekken, maar kan als geen ander online campagnes op poten zetten. Verantwoordelijk voor dad jokes en droge humor @Studio Copain.

Copain Niels

Niels Withouck

Digital Expert - niels@studiocopain.be

Onze digitale rots in de branding bij digital marketing. Het kleinste probleem spoort Niels op, en zorgt ervoor dat jouw online campagnes nóg beter lopen dan ervoor. Daarnaast onze persoonlijke taartenleverancier 😉. 

Copine Justine

Justine Versluys

Digital Marketeer - justine@studiocopain.be

Het enige aangespoeld lid van Studio Copain. Deze Oostendse vult ons team aan voor alles omtrent digitale marketing. Het aanspreekpunt voor film- en cinema weetjes hier op kantoor.

Copain Bert

Bert Vanhauwaert

Marketing Account Manager - bert@studiocopain.be

Ervaren, gevat en een no-nonsense attitude. Dat is wel onze Account Manager Bert. Ook is Bert dé man voor de grote (en kleine) werken in Studio Copain. In zijn vrije tijd kan je hem terugvinden als voetbalcoach... maar ook op kantoor is hij altijd de vinden voor football funfacts.

Copine Jill

Jill Laigneil

Projectmanager - jill@studiocopain.be

Maak kennis met Jill! De Golden Retriever fanaat van de copains. Niet enkel heeft ze er 1 als huisdier, ook heeft ze het karakter ervan 😉. Jill is een echte levensgenieter en brengt die positiviteit ook mee naar het kantoor.

creatieve mediadiensten – creatieve marketingconcepten – mediaplanning en strategie – offline mediaplanning creatieve mediadiensten – creatieve marketingconcepten – mediaplanning en strategie – offline mediaplanning
productie van online foto en videoconcept en campagnes – contentcreatie – growth marketing & growth hacking productie van online foto en videoconcept en campagnes – contentcreatie – growth marketing & growth hacking
social media marketing – e-mailmarketing en automatisation flows – digital advertising social media marketing – e-mailmarketing en automatisation flows – digital advertising